In samenwerking met Marvel’s GYM en tweevoudig Europees bokskampioen Francesco Patera

Ontvangst: 18u00 – Film: 19u00

Marathon Creed

You got everything to lose, this guy has nothing to lose …

Ben jij klaar voor het meest spannende gevecht van de eeuw? Verzamel al je sparringpartners en kom op zaterdag 5 januari samen naar de Creed Marathon in Euroscoop Genk.

Om 19u00 gaat de marathon van start met een eerste knaller van formaat, Creed 1. Na een pauze kijken jij en je sparringpartners als één van de eersten naar de avant première van Creed 2. Natuurlijk valt er die dag vanalles te beleven … Lees dus snel verder!

We got this!

Wat kan je verwachten?

Kom zeker op tijd! Euroscoop zal volledig in het teken staan van Creed!

Altijd al een sparring, schaduwboksen in het echt willen zien? Marvel’s GYM belooft jullie een heus spektakel enkel en alleen bij Euroscoop Genk. Dankzij Marvel’s GYM mogen wij ook enkele prijzen verloten! Wie weet ben jij misschien wel één van de winnaars?

Creed vertelt het verhaal over een kampioen, natuurlijk mag dat niet ontbreken op een avond als deze. Genks talent, lokale held, én tweevoudig Europees bokskampioen Francesco Patera zal er dan ook bij zijn. Mis deze avond niet!

Marathon Creed

Creed

De zoon van Apollo Creed, Adonis Johnson Creed, reist naar Philadelphia waar hij Rocky Balboa ontmoet en hem vraagt om zijn bokstrainer te worden. Adonis heeft zijn vader nooit gekend omdat deze overleed voor zijn geboorte. Rocky is niet meer actief in de bokswereld maar ziet het talent in Adonis en besluit de uitdaging aan te gaan.

Creed II

Naast zijn persoonlijke verplichtingen, maakt Adonis Creed zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap.